homepage

Accountinstellingen

Aanmelden is eenvoudig. Gebruik hiervoor het menu Mijn account in de blauwe balk boven aan de site. U profiteert van allerlei voordelen als u zich aanmeldt voor een account. Als u nog geen account hebt, kunt u hier lezen hoe u zich kunt registreren en uw profiel kunt onderhouden.

Meer informatie


order

Bestellen

U vindt de link om op productcode te bestellen in de bovenste navigatiebalk boven aan elke pagina. Dit is de snelste en efficiëntste manier om een bestelling te plaatsen. Voer de productcodes in en klik op Artikelen toevoegen aan winkelwagentje. U kunt ook een lijst samenstellen met behulp van de optie "Mijn lijsten" om de producten die u het vaakst nodig hebt te bestellen.
Het is ook gemakkelijk om uw bestellingen te volgen met de bestellingentracker. Deze geeft de lopende bestellingen van uw account weer.

Meer informatie


getting_around_new_offers

Nieuwe aanbiedingen & programma's

Hulpmiddelen, nieuwe aanbiedingen, nieuwe producten en programma's zijn gemakkelijker dan ooit tevoren te vinden. Boven de blauwe balk boven aan elke pagina vindt u een portal voor aanbiedingen en programma's op basis van uw interesses.

Meer informatie


search

Zoeken & bladeren

Zoeken naar een product op onze website is eenvoudig. U zoekt op trefwoord of productcode in het zoekvak. U vindt dit vak in de blauwe balk boven aan de site. Er zijn vele manieren om te vinden wat u zoekt. Leer hoe u door de populairste producten en categorieën bladert, hoe u belangrijke documenten vindt en hoe u onze aangepaste zoekfuncties zoals de Acros-structuurzoekfunctie gebruikt.

Meer informatie


Uw gebruikerservaring kan variëren op basis van de voorwaarden van uw contract.