Fisher Scientific Edge

Fisher Scientific Edge Fisher Scientific Edge

Welke voordelen biedt het Edge-programma u

Het Fisher Scientific Edge-programma zorgt voor snelle verzending van onze populairste producten. Let op het symbool, dat duidt op producten die in aanmerking komen voor verzending op dezelfde dag.

Fisher Scientific Edge Faster Sourcing

Sneller inkopen

Als u producten met het symbool vóór 14.00 uur in uw tijdzone bestelt, worden ze dezelfde dag verzonden; orders die na 14.00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.*

Fisher Scientific Edge Easier Selection

Eenvoudigere keuze

Vind meteen producten die onder het Edge-programma vallen door het filter ‘Special Programs’ aan de linkerkant van uw zoekresultaten te gebruiken.

Fisher Scientific Edge Greater Productivity

Verhoogde productiviteit

Door producten die klanten zoals u het meest gebruiken te prioriteren, zorgt het Edge-programma ervoor dat u minder tijd aan inkoop besteedt en sneller kunt innoveren.

*Voor klanten met specifieke verzenddagen blijven we producten die onder het Edge-programma vallen volgens dit tijdsschema verzenden

Profiteer van de Fisher Scientific Edge

Of u nu gewoon op onze site rondkijkt of op zoek bent naar een zeer specifiek product, het symbool laat u weten dat u de benodigde producten sneller in huis hebt – en sneller resultaten kunt boeken.

Alle Fisher Scientific Edge-producten bekijken


  spinner